ONLINE ÜGYNÖKSÉG,
WEB ÉS RENDSZERFEJLESZTÉS,
WORKSHOPOK.

2016 Augusztus

SPAR - Vegeta - vásárlás ösztönző online hűség promóció

Mindig keressük az új kihívásokat, az izgalmas feladatokat. Ilyen volt az a nyereményjáték, melyet a Podravkának szerveztünk. A játék célja a vásárlás ösztönzése volt, azok vehettek részt a sorsolásban, akik feltöltötték blokkjuk sorszámát. A nyereményjátékban az adatkezelés mellett a random generátor használata volt, ami összetetté varászolta a feladatot. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan promóciót vezényeltünk le, ami kiegészítette és felpörgette a már meglévő hűségprogramot. Remek példája lett ez az akció a co-brandingnek, a könnyed és mégis hatékony marketingnek.

A feladat megoldása során nemcsak a játék kidolgozása, a játékszabály megírása és az ehhez szükséges háttér megteremtése volt fontos, de az olyan jogszabályi és adminisztratív teendőket is elláttuk, mint a NAIH bejelentés vagy a nyeremény adómentességének garantálása.

A Kreatio csapata teljeskörűen kezelte a kampányt, amivel könnyebbé tették cégünk munkáját. Ötleteik és kreativitásuk sokat adott hozzá a promócióhoz, nélkülük nem lett volna ilyen sikeres ez a promóció. Együtt éltek a nyereményjátékkal, minden szükséges jogi és adminisztratív kötelezettséget ismertek, így zökkenőmentessé tették a játék lebonyolítását. Köszönjük nekik!
Krizsán Tamás a promóciót lebonyolító ügynökség vezetője
A promóció sikerét a termék remek minősége mellett mi biztosítottuk:)
2016 Május

Stile Interio - webes rendszerfejlesztés, online kommunikáicó

A Stile szegmensének egyik legdinamikusabban fejlődő cége, ezért velük dolgozni nagy kihívás. Ötleteik, kínálatuk folyamatos változása szükségessé teszi a folyamatos fejlesztéseket. Ráadásul itt a webes rendszerfejlesztés és a webdesign mellett a marketing tevékenység támogatása is feladataink közé tartozott, tartozik. Ennek nagy előnye, hogy a grafikai tervezés és a kampánykezelés minden esetben összhangban van a rendszerfejlesztés lépéseivel.

A Stile tulajdonosainak egyértelmű igénye, hogy a webes rendszer úgy formálódjon, hogy képes legyen támogatni az általunk működtetett webáruház kosárérték és vásárlószzám növelését. Az összehangolt fejlesztésnek ezért az ergonómiai tervezés is a része, de emellett feladatunk volt az UX és az UI design kialakítása is.

A Kreatio csapatával azért szeretünk együtt dolgozni, mert nagyon rugalmasak, minden feladathoz megtalálják a megfelelő partnereket és nem szoktak nemet mondani. Mivel boltjaink lakberendezéssel, desingnal foglalkoznak, ezért webáruházunk rendszerfejlesztése során mindig kiemelt figyelmet fordítunk a feleületek megjelenésére. Olyan cégre volt szükségünk, ahol a szakértelem, az ízlés és a legújabb trendek ismerete egyaránt jelen van. Ezt a Kreationál találtuk meg, ezért alakítottunk ki velük folyamatos együttműködést.
Gulyás Rita a Stile Interio marketing vezetője
Nagyon komplex feladatok ezek, melyekkel a Stíle értékesítését támogatjuk, ezért nagyon szeretjük a számos kihívást és állandó fejlesztést igénylő munkát.
2016 Április

Promix - webes rendszerfejlesztés: online ajánlatadó rendszer

A reklámajándék piac egyik legjelentősebb szereplőjének megújulásában is részt vállaltunk, a webes rendszer fejlesztése volt a feladatunk. A Promix honlapja közel 7000 termékkel, több kategóriával, jól működött, de nem volt elég korszerű webalkalmazás, ezért volt szükség a munkánkra. Egy teljesen új, a mai felhasználók igényeit minden tekintetben kielégítő, könnyen és gyorsan használható ajánlatadó-rendszer létrehozása volt a feladat. A Promix széles termékskálája és az ajánlatok sokszínűsége kihívást jelentett, de a végeredmény egy tűpontos keresővel ellátott webes rendszer lett.

Ennek a webes rendszernek a tervezése és fejlesztése nagyon fontos lépés volt cégünk életében. A megújulás mindig sok plusz munkával járó lépés, ettől kímélt meg minket a Kreatio csapata. Ők velünk együtt gondolkodtak, keresték a számunkra legjobb webes alkalmazásokat és segítettek tökéletesíteni elképzeléseinket. A végeredménnyel nemcsak mi, hanem ügyfeleink is nagyon elégedettek és ez talán a legfontosabb!
Bresák-Varga Judit a Promix-Gifts kiemelt értékesíője
A webes rendszerfejlesztést a megrendelővel együttműködve, tapasztalataikat beépítve, ugyanakkor a legmodernebb megoldásokat alkalmazva hoztuk létre.
2016 Március

KRE - portálrendszer fejlesztés: meglévő Joomla CMS rendszer átalakítása

A Károli Gáspár Református Egyetem hazánk egyik legnagyobb múltra visszatekintő egyeteme. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne volna szükségük modern, a jelenkor igényeinek megfelelő portálrendszer fejlesztésre, Honlapjuk újraszervezése során a portál desing és a rendszer átalakítás is megtörtént, méghozzá úgy hogy a hallgatók a lehető legjobban és legegyszerűbben tudják használni a funkciókat.

Az egyetem működő honlapjának átalakítása azért volt komoly feladat, mert közel 2000 aloldal desingjának átalakítása és számos új funkció elhelyezése volt a rendszerfejlesztés során. A kevéssé dinamikus Joomla rendszer nem könnyítette meg a webfejlesztést, de megküzdöttünk a feladattal. Az oktatási intézmény szigorú elvárásokat támasztott, hiszen a weboldalnak illeszkednie kellett a nagyhírű egyetem arculatához, ugyanakkor meg kellett felelnie a modern kor és a hallgatók elvárásainak.

Nagyon fontos volt számunkra, hogy a hallgatóink elfogadják és szívesen használják a weboldalt. Ezért a webes rendszerfejlesztéshez olyan céget kellett találnunk, akik ismerik a fiatalok elvárásait, ugyanakkor be tudják fogadni az intézményünk előírásait is. Ez nem könnyű feladat, de a Kreatio jól megoldotta! A végeredmény egy, a diákjaink visszajelzései alapján, népszerű, könnyen használható és mobiltelefonról is elérhető honlap lett. Éppen erre volt szükségünk!
Varga-Pecze Zsófia a KRE PR-marketing asszisztense
A PHP fejlesztés mellett a UX desing is a feladataink közé tartozott, a fejlesztés sikere a Károli Gáspár Református Egyetem dolgozóival való szoros együttműködés eredménye.
2015 Május

Wasabi - webes rendszerfejlesztés: honlap és webshop

Hazánk elsőszámú szusi és wok étteremhálózatának folyamatos online támogatásra volt és van szüksége a bővüléshez. A webes rendszerfejlesztésnek alkalmazkodnia kell a változó vásárlói igények kielégítéséhez és a növekvő piaci versenyben megfogalmazódó elvárásokhoz. Éttermeik stílusos és informatív webes megjelenítése legalább annyira lényeges feladat volt mint a webshop megalkotása, működtetése. Mivel ez az oldal a vendéglői hálózat házhozszállítási üzletágának alapja, ezért kiemelten fontos a felhasználói igényeknek valamint a szektorban érzékelhető trendeknek megfelelő folyamatos fejlesztés, ami magában foglalja a webes rendszerfejlesztésen túl a webes rendszerek tervezését és webalkalmazások fejlesztését is.

A Kreatiós csapat minden kérdésünkre megkeresi a megfelelő választ. Innovatívan vesznek részt a webes rendszerfejlesztés folyamataiban, sőt gyakran ők állnak elő olyan ötletekkel, amelyek segítik még jobbá tenni cégünk internetes megjelenését. Számunkra ez nagyon fontos, hiszen mi a vendéglátásban vagyunk otthon elsősorban, az online feladatokban jobb szeretünk szakértőkre hagyatkozni és meg is találtuk a legmegfelelőbb céget!
Debreczeni Károly a Wasabi étteremlánc deputy managere
A desingban szakértőként a webes rendszerfejlesztésben pedig állandó partnerként veszünk részt ebben a munkában. Az étteremhálózat vezetőivel való együttműködésünk kiterjed a hírlevél kiküldést biztosító webalkalmazás kialakítására és üzemeltetésére is. Tartalmi és marketing igények felmerülése esetén egyaránt számíthatnak a Kreatio csapatára. Minden kérdésben innovatív és rugalmas partnerei vagyunk a vállalkozás vezetőinek, hiszen közös érdekünk, hogy site-juk a webes rendszerfejlesztésnek köszönhetően jól konvertáló, élő és vonzó honlap legyen.
2015 Július

YAMATO RESTAURANT - webes rendszerfejlesztés: honlap és webshop

Budapest első table-grill éttermének webes rendszerfejlesztése kiemelkedően érdekes munka volt. Egy exkluzív, kínálatában és designjában is egyedi étterem honlapjának megalkotása izgalmas feladat, főként úgy hogy az étterem vezetése ragaszkodott ahhoz, hogy a weboldal a tökéletes leképezése legyen a vendéglátóhelynek. A webes rendszerfejlesztés során ennek megfelelő megoldásokat kellett találnunk, amelyek funkciójukban és megjelenésükben is alkalmazkodnak a hely exkluzivitásához, ugyanakkor áttekinthető és jól használható felületet kellett alkotnunk.

Egyértelmű volt számunkra, hogy a Kreatio lesz az a cég, amelyik a webshopunkat létrehozza. Már honlapunk webes rendszerfejlesztése során kiderült, hogy egy nagyon alapos ismeretekkel rendelkező, a megrendelő igényeit mindenben szem előtt tartó csapatot sikerült találnunk. Éppen ezért nagy bizalommal fordultunk feléjük, mikor a webshop kialakítása aktuálissá vált. Egyetlen pillanatig sem bántuk meg a döntést, hiszen a mai napig ötletekkel és szakértelemmel segítik a rendszereink üzemeltetését!
Dereczeni Károly, a Yamato Restaurant managere
A webes rendszerfejlesztés második szakaszában az étterem házhozszállításához szükséges oldalt kellett létrehoznunk. Itt a webes adatbázisfejlesztés mellett a jól használható webes rendszer felépítése, a tartalmi struktúra meghatározása is a feladatunk volt. Mindezt úgy kellett megalkotnunk hogy a már említett exkluzivitás minden egyes kattintásnál érzékelhető legyen a felhasználó számára.
2015 Július

YAMATO SPECIÁLIS ÉTLAP - webes adatbázis és rendszer fejlesztés: elektronikus étlap és rendelési rendszer

Japán egyik sajátossága, hogy a hagyományok és a modern technika vívmányai együtt, gyakran egyszerre jelenek meg a hétköznapokban. A Yamato étterem ebben is autentikus, hiszen miközben a japán gasztronómia olyan régi, jól bevált ételeit kínálja, mint a nabemono vagy a yakiniku, addig a kiszolgálásban ragaszkodnak a legkorszerűbb megoldásokhoz. Ezért fejlesztették ki elektronikus étlapjukat, aminek számos előnye van, a papír kímélésen túl, a vendégekkel való interaktív kommunikáción át, a rendelések meggyorsításáig. Ezt a webes alkalmazást is mi fejlesztettük.

Ahogyan minden webes rendszerfejlesztésünket, úgy ezt az éttermi webes alkalmazásunkat is az általunk ismert legmegbízhatóbb csapatra a Kreatiora bíztuk. Ehhez a feladathoz, hogy egy kifejezetten innovatív, az új trendeket jól ismerő szakember gárda kellett, akik rugalmasan és nyitottan állnak kéréseinkhez. Mindezt megtaláltuk ebben a cégben.
Debreczeni Károly, a Yamato Restaurant managere
A munka számos kihívással szembesített minket. Egy felhasználóbarát, könnyen módosítható, ugyanakkor az étteremre jellemző exkluzív designt visszaadó felületet kellett létrehoznunk. A ma működő, a vendégek visszajelzései alapján igen könnyen és jól használható, vonzó rendszer nem születhetett volna meg a megrendelővel, az étterem szakembereivel való szoros együttműködés nélkül. A közös munka gyümölcse ez a ma sokak által irigyelt webes alkalmazás.
2015 Szeptember

SBM VERTIG - webes rendszer fejlesztés: honlap és készülő meglepetés alkalmazás

Az SBM Vertig az alternatív energiaforrások kiaknázásában évtizedes tapasztalattal rendelkező cég, akik nemrégiben döntöttek úgy, hogy kilépnek a technológia iránt elkötelezett nagyközönség elé. Bemutatják saját magukat és az általuk fejlesztett és telepített rendszerek sajátosságait, ezzel segítve a laikusok számára a beruházásaik során szükséges döntések meghozatalát. Ennek a lépésnek elengedhetetlen eszköze egy jól felépített, könnyen áttekinthető, informatív honlap. Ennek a webes rendszerfejlesztésnek a feladatával minket bíztak meg. Örömmel vettük a feladatot, mivel a környezettudatosság nekünk is szívügyünk :)

Számomra nagyon fontos volt, hogy olyan partnert találjak, aki nemcsak végrehajtja az utasításokat, hanem hasznos tanácsokkal és terveimet segítő megoldások kidolgozásával támogatja azok megvalósulását. Ehhez egy elkötelezett, az ügyfelek céljait látó és követő társaságra volt szükség. A Kreatioban mindezt megtaláltam. A weblap után most webes adatbázisfejlesztésbe kezdtünk együtt!
Mészáros Szilveszter, az SBM Vertig Kft. tulajdonosa
A munka során a technológiák bemutatását úgy kellett megoldanunk, hogy az a tulajdonos, megrendelő technológiai problémákon edződött logikájának megfeleljen, ugyanakkor egy laikus, a korszerű rendszerekkel csak most ismerkedő ember számára is átlátható legyen. Ezt a folyamatos kommunikáció és a webes rendszerfejlesztés során lezajló tesztek garantálták.
2015 Október

THAIJOLA - webes rendszerfejlesztés: honlap

A Thaijola a varázs kezek birodalma. A masszázs kezelések mellett masszsázsolajakkal is foglalkozó szalon Buda egyik frekventált részén található, de még így sem tudnak honlap nélkül működni. Egy jól áttekinthető, a szolgáltatásokat bemutató és a kapcsolat felvételt lehetővé tévő webes rendszert kellett fejlesztenünk. Ennek egyetlen nehézsége az volt, hogy olyan megjelenése jelen az oldalnak, ami tetszetős, harmonizál a szalon megjelenésével és kiemelkedik a hasonló profilú helyek által létrehozott site-októl.

Nagyon jó élmény olyan megbízható és hozzáértő csapattal találkozni és együttműködni, mint amilyen a Kreatio. Náluk nemcsak az számít, hogy mielőbb túl legyenek a feladaton! Veszik a fáradtságot, hogy megismerjék a megrendelő igényeit és üzletét és ehhez igazítják ajánlatukat és javaslataikkal folyamatosan segítik jobbá tenni a honlapot. Ez számunkra nagyon szimpatikus volt, ezért is ajánljuk mindenkinek szolgáltatásaikat!
Thaijola recepció
Számunkra mindig öröm, ha olyan csapattal dolgozhatunk együtt, akik hozzánk hasonlóan elkötelezettek szakterületük iránt. Ez mindig könnyűvé teszi a munkát, hiszen mindenki hozzáadja a honlaphoz azt a tudást, aminek birtokában van, így sok jóból egy igazán hatásos oldal születhet. Így történt ez a Thaijola esetén is. Elkötelezett masszőrök, elkötelezett webfejlesztőkkel dolgoztak, hogy az oldal a felhasználók és a megrendelők tetszését is elnyerje.
2015 Január

FOXWOOD - webes rendszerfejlesztés: honlap

A Foxwood olyan gyönyörű dolgokat kreál és olyan csodás fotókat készít róla, hogy öröm volt keretet adni ennek a sok szépségnek. Ennél a webes rendszerfejlesztésnél is a design és a funkció harmóniája volt a legfontosabb. Egy olyan társaságnak, akik a legtermészetesebb alapanyagból ilyen pompás dolgokat alkotnak nagy felelősség honlapot készíteni. Ezt az igényességet kellett szem előtt tartanunk a webes rendszertervezés és rendszerfejlesztés során. Nagy élmény volt ez a munka is, hiszen a szép dolgokat megmutatni mindig nagy örömet jelent számunkra.

Nagyon kellemes élmény volt a Kreatioval dolgozni. Ha szöveg kellett, megoldották, ha mozgó elemeket akartunk beletették. Minden ötletünket támogatták, tovább fejlesztették, kiegészítették. Egy ilyen kreatív csapatnak mint a miénk kiemelten fontos, hogy partnereink is ilyenek legyenek. Úgy éreztük szárnyalhatunk a közös munkában, nem korlátoznak, hanem segítenek, támogatnak minket. Enélkül azt hiszem nem jöhetett volna létre ez a mutatós és jól használható honlap, amit együtt megalkottunk.
Szabó Gábor, Foxwood alapítója
Akkor amikor a megbízást megkaptuk igyekeztünk megismerni a cég teljes portfólióját, hiszen csak akkor lehet igazán személyre illetve cégre szabott webes rendszert fejleszteni, ha mélyreható ismereteink vannak a megrendelő működéséről, specialitásairól. Ezután kezdünk együtt dolgozni a rendszeren, felvetni azokat a lehetőségeket, amelyeket jónak találunk. Az egyeztetés folyamata a fejlesztés egyik legfontosabb szakasza!

KREATiO.hu Stratégiai Online Ügynökség
Copyright © 2013 KREATiO.hu. Stratégiai Online Ügynökség Minden jog fenntartva. Egyedi online megoldások KREATiO
Az oldalon található képek, design és grafikai elemek szerzői jogvédelem alatt állnak.